Onsdag! :)

Godmorgon! :)
Har ni sovit skönt? Det har jag! Är ledig från skolan idag :) Så grymt skönt! Så jag tog liten sovmorgon till tio :) Sitter och väntar på att tiden ska gå lite. Ska ta bussen till Enånger om ett tag. Måste in på jobbet och fixa ett papper och säga hej till gamlingarna :) Sen ska jag hänga med Cecilia. Plugga borde jag också göra. Prov på fredag. Men det går nog bra! Solen skiner idag men det känns lite kyligt från fönstret. Det är verkligen höst, men jag gillar hösten :) Så fina färger. På tal om det så kanske jag ska ta en tur med kameran senare idag. Tåls att tänka på :)

Vad ska ni göra idag då? :)




lite av mig och outfiten idag :)
Fani
2010-09-29 @ 14:27:35
URL: http://glikia.blogg.se/

mjo många som sett mej i lugg tkr ju jag ska ha det och att jag passade i det & så. grejen är att jag själv verkligen är en lugg-person. asså ytligt sett trivdes jag med det och tyckte de var fint, men fyfan vad det kliade i pannan och stack i ögonen och fan & hans moster :| så de slutade med att jag bara satte upp luggen hela tiden ändå och knappt kunde vänta till den växt ut alltså..så jag har sagt till alla nu att skulle jag få för mej att klippa lugg igen så får ni fan stoppa mej, haha xD men tack ändå gullis! ;)

ledighet uppskattas alltid :) och ja, hösten har verkligen så många fina färger håller jag med om. verkligen en perfekt tid för att ta fina bilder ;)

söt du är! och vilken mysig halsduk :D

puss, hoppas du får en skitbra onsdag <3

Fani
2010-09-29 @ 14:28:05
URL: http://glikia.blogg.se/

oj, verkligen INTE är en luggperson, skulle de ju givetvis stå 8)

moa freakin' carlberg ♥
2010-09-29 @ 19:30:34
URL: http://utankontroll.blogg.se/

yeah :D tur att man inte är ensam om sina konstiga tankar dårå... allt väl? :)

moa freakin' carlberg ♥
2010-09-29 @ 19:44:54
URL: http://utankontroll.blogg.se/

det är fint här, :) gjort idag?




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0