tatueringssug.

Hallå!
Har ätit frukost i soffan nu. Ställde klockan på tjugo över nio, men kom inte upp förens halv elva. Sängen är alldeles för skön. Typiskt. Blir så trött på mig själv. Även om jag ställer klockan en bit bort från sängen så jag måste gå upp för att slå av klockan så går jag och trycker på snooz och lägger mig igen. Andra dagen jag gör så. Aja, inget att göra åt just nu. Ska nog göra ett ryck och klä på mig och plocka ihop lite, dra ett varv med dammsugaren innan det är dags att röra sig mot jobbet. Nu vill jag bara att det ska bli torsdag och sen fredag. Vi kan hoppa över onsdagen tycker jag. :)
Annars måste jag ta en tripp mot ett tatueringsställe snart, sjukt sugen. Måste ventilera min lilla idé känner jag, får se vad en tatuerare säger. Kanske jag kan göra imorn innan jobbet?
 
-weheartit.

junk of the heart

Har nästan nyss kommit hem, var ner på stan en sväng. Var så skönt ute, det är ju plusgrader ute! Synd att inte solen var framme men plusgrader hörrni, inte illa! Köpte med mig en ny mascara, slingor och garn. Tänkte göra ett ryck idag och göra något åt utväxten och kanske göra lite slingor på det. Blir nog bra. Sen så kan jag äntligen virka klart halsduken som jag har börjat med. Men nu har jag landat i soffan. Tänkte kika på en film tror jag. Flightplan ska jag kika på. Såg nåt filmtips på facebook, så hoppas på att den är bra. :)
Annars så mår jag väldigt bra för tillfället. På fredag så kommer mina favoriter ner till mig, bästa Agnes och Cecilia. Åh va jag längtar! Sen har jag också skaffat mig en liten ny kontakt, hihi. Lite komiskt alltihop, men det tar vi en annan gång! ;)
 
RSS 2.0