söndag 12/1,

Hallå!
Söndag, hade en aning svårt att kliva upp ur min varma sköna säng idag. Vaknade väl till innan tre, ställde mig i duschen och kokat kaffe. Det har varit min lilla rutin nu när jag har jobbat natt. För att vakna till. Sjönk ner i soffan efter det, så nu sitter jag och lyssnar på lite musik och funderar om jag ska ta ett varv i köket och städa undan lite.
Ute är det 10 minus och snöflingorna flyger runt. Så var det vinter på riktigt. Men bara att gilla läget. Inom en snar framtid så får vi ställa ut utemöblerna på balkongen och kan sitta och dricka kaffe ;) Åh, längtar tills dess!
 
Annars har jag väl inte så mycket planerat idag. Njuta av att jag är ledig två nätter. Virka mormorsrutor ska jag göra iaf. Synd bara att jag har slut på svart garn. Måste köpa det imorn. Men det är rätt bra att det är sista varvet som det ska vara svart. Så jag kan iaf börja, så det inte står still menar jag.
Hade med mig virkningen på jobbet inatt, så hann göra några stycken. Jag märker hur fort det går när man ska göra ett örngott. Kul! :)
Nä, om man skulle ta och göra ett ryck i köket innan man fastnar i virk-träsket ;)
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0