Äntligen fredag! : )

ÅH! fredagen har varit efterlängtad! Så skönt med helg. Mindre skönt med prov i psykologi på tisdag. Men nu ska vi tänka positivt först och främst! Helg!
Snart kommer Johan, min äkta kärlek, ska bli skönt att få träffa honom! Mys med one tree hill (:
ÅHH! nu hoppas jag att han kommer. För jag tror jag har blivit smittad av längtsjukan.

Vet inte vad jag ska skriva. Värdelös dag på skolan, gjorde absolut inget! På foto försökte jag pressa fram nån ide till cd-omslag för låten Imagine - John Lennon. Men jag kom inte fram till nåt! Har ingen miljöbild heller.
Fan, vill vara klar med miljöbilden! Jag har mig själv att skylla. Kommer ju inte ens på nån ide! Hopplöst, så känns det. Sen skulle vi ha religion, 12.35. 12.50 hade inte Meta kommit. Så alla gick, "alla 18". Gick till PO och fråga om han visste vart Meta var. Han sa att hon var hemma på lunch. - Men vi har ju börjat för tjugo minuter sen. Så PO ringde till henne, men hon sa att vi började 13.25 , men det är på tisdagar vi börjar då. Hon hade varit envis lät det som också. Så det blev ingen religion. Men det var ju inte så tråkigt tyckte vi och gick hem.
Jag och Angelica gick på stan och tog en fika på Jambo. Gott =) Var meningen att vi skulle käka glass på Skutan också, men det blev inte så, glömde bort det! Får ta det nån annan dag!
Jag hitta absolut inget på stan, så typiskt! Jag ville ha en kasse hem iaf, men icke! En halv mascara fick jag. Agnes och jag köpte en tillsammans.

Nu tycker jag att pojken ska komma! Nu längtar jag ihjäl mig snart.
Jaja, får hoppas han kommer nu snart!

Ha en trevlig kväll!

favoritlåten just nu, Savin' Me - Nickelback

PUSS

Rastlös.

Ja, nu ska jag försöka, igen! Med att skriva så ofta jag kan :) Funderar om jag ens har några läsare men men, om det är någon som läser ska jag väl försöka uppdatera lite.
Idag så började vi klockan kvart i ett, vilket betyder sovmorgon! Mycket skönt. Om jag hade bott i stan så hade jag kanske klivit upp senare. Men jag pallrade mig upp runt kvart över nio. Var skönt att få sova ut lite. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, men det går mycket lättare med en sovmorgon. Gjorde gröt som jag inte åt upp och kokade te. Mums! Sen dusch, klä på sig, smink mm. Mamma skulle till sjukhuset en sväng så jag åkte med henne till stan. Vi skulle ju kika in på B-young som öppnade idag. Men det var inte så märkvärdigt. Sen var vi på Dollar$Store, mamma kika runt lite. Blev några inköp.

Sen på skolan då, hade bara en lektion, film. Var meningen att vi skulle filma idag, men jag och Angelica hade verkligen ingen ork till det! Men vi fick ihop ett manus iaf. Baserad på en sann händelse som vi själva har upplevt på krogen (bockarna). Jaja, skrattattacker! Men kul hade vi. Skulle ju kolla på film också, men typiskt hade dom inte exorcisten som vi ville så gärna se.
Hann träffa min kärlek också en sväng. :') Underbarast.
Imorn får jag träffa han på riktigt. Han kommer hit och sover över I think. Våran rutin liksom and I like it.

Jag har det riktigt bra har jag kommit fram till! Underbar familj, vänner och en underbar pojkvän! :)
Det känns så bra att jag kan skriva/säga "pojkvän" . Han är bäst på alla sätt. Jag är lycklig att jag har just han.
Fick precis sms av han också där han skrev massa gulligt! "Du betyder mycket!!" Kan inte fatta hur underbar man kan bli! Jag är riktigt kär! Känslan alltså! Obeskrivlig..


Nu ska jag ta och göra nåt åt mitt rum. Har kommit fram till att man har mycket onödigt, ska försöka bli av med lite. Frågan är väl vart jag ska göra av allt. Går inte att slänga allt man hittar ju. Haha.Puss! :)

Long time..

OOPS! Det funka visst inte med att försöka skriva varje dag. :P
En hel vecka och nån dag sen sist. Måste bli nån fason på mig som Johan brukar säga.
Yeye, vad har hänt sen sist? Hmm.
Mycket i skolan nu! Men men, jag överlever.
3 veckor med Johan i helgen. Låter så lite men en månad på tisdag, (haha) !
Sen har jag inte gjort så mycket.
Varit med Johan i helgen och blivit en one tree hill nörd! Såå bra! :D
Fast prison break slår inget, sen kommer one tree hill på andra plats.
Förstår verkligen att ni tycker det är intressant.
För övrigt så har jag lektion nu, går inte så bra för mig. Försöker hitta nån bild så jag har varit inne på bilddagboken rätt mycket och faktiskt försökt letat. Men jag hitta en bild på läppar. Men den vart så mörk när jag skrev ut den så jag får fixa den i photoshop när jag kommer hem.
Sen ska jag lata mig som vanligt :P
Man ska inte överbelasta sig!

Nu ska jag försöka komma på nån text som passar till ett par läppar.

CIAAAO!
RSS 2.0