Flickan

Har sett filmen Flickan nu och jag säger bara en sak: SE DEN! Klart sevärd :)
Agnes kom förbi en sväng så vi uppdatera varandra lite men nu har hon gått till bussen.
Börjar gäspa lite nu, men tror jag ska köra igång en till film. Nu kanske det blir Vinyan. Handlar om ett par som inte har gett upp hoppet om sin son som försvann vid tsunamin i Thailand.

Myskväll!

När jag la upp mitt senaste inlägg så börja det regna, åska och blixtra som aldig förr! Fan vilket väder det var. Knäppte av internet en stund. När det lugna sig lite gick jag ner på Hemmakväll och hyrde tre fimer, b&j och gick på Hot chili och beställde mat :) Nu har vädret gett upp så nu skiner solen och himlen är lite blå. Konstigt väder alltså! Men var lika bra att det kom någon skur eftersom det var så kvavt ute, haha gamlingen pratar väder! Fan, nu slutar jag med vädersnacket och knäpper igång en av filmerna :)
Tror jag ska kika på Flickan nu :)
Någon som har sett nån av filmerna?

Ä n t l i g e n !

Hallå!
Jag kan lova er och garantera mig själv att jag är helt slut nu! Ni anar inte hur skönt det är att ha intagit soffläge! Fyfan, det är så att jag kan gråta en skvätt bara för att det är så skönt. Men det ska jag inte göra, onödigt :)
Iaf så har jag jobbat idag. Efter fem timmar sömn så är man inte helt med speciellt inte om man är svintrött som jag var imorse sådär tio över fem. Gick bra på morgonen men sen vid lunch körde det ihop sig rejält. Maten var försenad, fattades en matlåda, jag tar fel kylväska med maten (två olika "byar"). Så jag läre "jaga" den andra bilen eftersom hon inte hade någon telefon på sig! Tog ju några minuter att hitta henne på nån utav gårdarna. Sen skulle vi städa och ja, det var inte min dag helt enkelt! Haha! :)

Sen var det bara att sätta sig på bussen och åka hemåt. Pussa Niklas hejdå och hoppa på cykeln till kommunen där jag stod och trampa och vänta på att nån skulle komma, sket i det och cykla till CUL och lämna in min ansökan till utbildningen. Efter det trampa jag hemåt så nu har jag duschat och intagit soffläge. Ska inte göra något ansträngade ikväll. Bara ta det lugnt. Ha saker inom räckhåll och så tror jag att jag ska beställa mat från Hot Chili. :) Nu ska jag chilla!

RSS 2.0