SEMESTER!

Woho! Stämplade ut imorse med ett jävligt glatt leende, tog ett glädjeskutt i hissen. Semester, underbara semester vad du är efterlängtad! Åh.
Om en timme rullar tåget norrut och det känns ruskigt bra. Att få komma hem. Jag ska njuta av varje sekund som jag är hemma. Fira jul med min fina familj, träffa vänner och fira nyår. Fan va nice.
MEN jag är fruktansvärt trött. Jag kanske somnade lite efter åtta. Upp kvart över ett. Livrädd att jag skulle somna om. La mobilen i fönstret med ett hemsk signal så att jag verkligen skulle vakna. Nu ska jag ta och packa ner det sista. Dra ut lite kablar och gå med soporna. Kanske unna mig lite godis på tågresan, mest för att jag ska hålla mig vaken och inte "sova över" på tåget. Pappa ringde nyss och sa ungefär samma sak som jag skrev nu. Haha!
Gull-pappsen!
 
Nä hörrni, dags att avancera!
 
 
 
 

Sista natten med gänget.

Hallå i stugan!
Här har man varit vaken en timme. Sovit som ett barn. Vaknade en sväng medans det var ljust ute men slumrade om. Det är den enda nackdelen när man jobbar natt. Man går och lägger sig när det är mörkt och vaknar när det är mörkt. Man missar dom ljusa timmarna. Men nu är det slut med det. Sista natten inatt! För att låta en skvätt tjatig. Men va tusan, jag är så himla glad! Natten kommer väl bli väldig seg bara för att man längtar tills man går hem imornbitti.
 
Nu hade jag tänkt att göra ett ryck, packa klart väskan och fixa lite. Äta upp rester ur kylen och hinna med att ta det lite lugnt innan jag pallrar mig till jobbet.
Igår fick jag skjuts av bästa Sofia, både till och från jobbet. Vardagslyx vill jag kalla det. Natten var väldig lugn, hade med mig virkning så jag hann göra två pannband. Ett till Sofia och ett till sin dotter. Hoppas att det passar. :)
Nä, dags att skruva upp musiken och ta sig i kragen!
 
 

Semester snart

Åh, nu är det väldigt nära till semester! Två nattpass kvar. Var ledig inatt och ikväll går jag på och jobbar. Känns helt okej. Men känner mig SÅ trött! Trött i huvud och själ. Är väl rätt vanligt kan jag tro när man vänder om dygnet. Låg vaken till efter tre inatt. Sen ringde Agnes vid halv två och tyckte att jag skulle kliva upp. Sjöng en liten låt för mig för att jag skulle vakna. "God morgon, är du riktigt vaken än? God morgon..."
Haha, galning.
Nu har jag hällt i mig en kopp kaffe och tvättat håret. Funderar om jag ska lägga mig i soffan och bara ta det lugnt. Eller om jag ska börja fylla resväskan. Sen har jag tvättstugan klockan sex. Så jag hinner tvätta lite tills jag åker hem. Sen hoppas jag verkligen att det kommer lite snö snart, så det känns som att det är vinter. Det ska ju vara vitt ute när det är jul. Håller ni inte med?
 
Jag menar, det ser ju ut som höst i mitten av december..
 
 
 
RSS 2.0