måndag 25/2

Hallå!
Lite klent återigen här. Jobbar som vanligt och nu har jag fastnat i prison break träsket. Haha, kikar om serien. Det är fasiken lika spännande nu som förr även om man kommer ihåg lite. Men allt minns jag inte så då är det ju kul att kika igen :) Annars är jag ledig idag. Klev upp vid tolv (!) Fast det är ganska bra egentligen så jag ställer in mig på att jobba natt imorgon. Så ikväll blir det sängen så sent som möjligt så jag håller mig vaken imorn när jag ska jobba. Men det tror jag nog att jag gör.
Var och storhandlade förut. Så nu behöver jag nog inte handla på ett tag. Skön känsla när man öppnar kylen eller frysen och har lite att välja på. Men idag ska jag nog göra min gulaschsoppa. Den brukar bli riktigt god faktiskt. Fast nu var det ett tag sen jag gjorde den. Får hoppas på det bästa. Gjorde mig en smoothie när jag kom hem. Brukar aldrig göra såna, även om jag har en mixer och har tänkt tanken. Enkelt och gott! :) Men nu snart ska jag nog göra middag sen blir det nog att hänga med mina killar från prison break. Farligt beroende.
 

effektiv morgon

Hallå! :)
Idag har det minsann varit en effektiv morgon. Låg vaken efter två och vände och vred mig. Hade i och för sig kikat på prison break till lite innan två men ändå. Ställe klockan på kvart över nio och på telefonen på köksbordet så jag var tvungen att kliva upp för att slå av. Sagt och gjort, men jag var riktigt nära att gå och lägga mig igen. Lagade scones till frukost. Packade väskan till imorn. Sen gickbjag ner på stan för jag var tvungen att köpa lite nödvändigheter. Nu sitter jag och dricker kaffe och drar ut på tiden. Börjar jobba klockan två. Inte alla dagar när jag jobbar kväll som jag är såhär effektiv av mig. :) Brukar ju ligga i soffan oftast och kika på film. Men jag känner mig ganska trött nu faktiskt. Hörs!

Home sweet home!

Idag har det varit en latdag till tusen. Jag har inte varit utanför dörren på hela dagen, eller jag hämtade posten i trapphuset. Det är det längsta jag har tagit mig. Annars har jag legat under filten på soffan och kollat på tre filmer. Jag såg klart på nya bond filmen sen har jag sett Jägarna, ettan och tvåan. Sen gjorde jag en hemlagad hamburgare. Ikväll har jag bokat tågbiljett hem. Så på torsdag efter jobbet åker jag hem. Känns underbart! Som jag har längtat till den här tredagars ledigheten. Lyckan! ♥
Sen att jag har en smygande konstig känsla i huvuet hoppas jag är bara att jag inte har fått nån frisk luft idag. Haha, gäller att komma på andra anledningar än till att man börjar bli sjuk. Det har jag inte tid med. Hade en liten idé om att ta permiärbesök på ett badhus imorn och simma lite innan jobbet. Får se om jag har självdiciplin nog för det imorgon. Jag vet ju hur jag är när jag ska jobba kväll. Lat är bara förnamnet. Får se om jag lyckas!
 
Min fina pappa, som jag längtar efter dig! har inte setts sen annadagjul! Alldels för länge!
Längtar förstås efter mamma och syster men dom har jag träffat efter jul.
RSS 2.0