Onsdag! 24/11

Sitter i soffan och kollar runt lite. Tänkte baka bröd idag men jag tror jag hoppar det. Kan göra det imorn också. Kanske ska ta och plugga lite istället. Tänkte vila lite också, man tänker så mycket! Haha! :) Har gått bra på praktiken idag också :) Fått en ny bästis på 78 år! :) Dom är så gulliga allihopa! Det värmer extra mycket när en äldre säger att man pratar bra och tydligt och att man är omtyckt efter knappt andra dagen.
-Kommer du imorgon också?
-Ja det gör jag. Vi syns imorgonbitt.
-Jaha va bra, det ser jag framemot. Du är så välkommen.

Jag är mycket nöjd med min praktikplats kan jag säga. Mindre nöjd med vädret! Det behöver väl inte blåsa och hålla på. Det kan snöa litegrann. Kan ni tänka er att det är julafton om prick en månad? Svårt att tro. Kanske dags att fixa julklappar.. Någon som har börjat?

i heard it through the grapevine

Praktiken gick bra! :) Söta tanter var jag med ikväll. En var 98 år och var ju härlig som helst, haha :)
Ska dit imornbitti igen, halv åtta närmare bestämt. Så jag ska försöka komma upp klockan sex. Så då är det läge för sängen nu. Känner mig inte så trött dock, kanske blir när jag lägger mig. Så nästa uppdatering kommer imorgon eftermiddag. Inga vinterskor har jag köpt heller. Var ju på stan igår och prova hur många par som helst. Hade ju tänkt att köpa ett par som jag nästan hade bestämt mig för. Men såklart ska man hålla på och vela och ha sig. Nää, men dom kanske var ful? Inte tillräckligt varm? Ja ni kanske känner igen er? Och såklart vill man ju också att dom ska vara lite snygg också. Men det där att vara varm och snygg är väldigt sällsynt. Sen har vi två skoaffärer här i Hudiksvall så utbudet är inte det bästa. Kanske måste åka till Gävle snart? ;) Haha! Allt för att shoppa..
Just ja, sängen var det ja..

Godnatt och sov gott :)

tisdag!

Hallå!
Har varit vaken sen tio imorse. Vakna av att jag råka slänga in armbågen i väggen. Inte det skönaste direkt.
Har suttit och kollat på Gossip Girl och ätit frukost. Kikat runt på nätet lite :) Perfekt morgon enligt mig! Har ju lite rester i skolan att göra men det löser sig. Imorn tänkte jag att jag kan börja med det. För idag om två timmar börjar min praktik! Börjar nästan bli lite nervös, haha! Jag har varit ganska lugn över det här, komma till ett nytt äldreboende med ny personal och nya gamlingar. Jag har ju jobbat i nästan 3 år på ett annat äldreboende. Men där har jag ju jobbat liksom, nu ska jag vara "elev" gå bakom och iaktta. :p Men det går nog hur bra som helst. Så himla skönt att jag kan gå dit istället för att behöva åka buss. Men innan jag går dit ska jag diska och bara ta det lugnt. Säger jag som har varit i Egypten i en vecka och inte gjort något annat än att slappa ;) Haha! :)

Vad gör ni idag? :)

RSS 2.0