back to brown

Sitter och väntar på att tiden ska gå. Klev upp för några timmar sen, men insåg att jag kunde ha sovit lite längre, men ganska skönt att kunna ta det lugnt också. Både jag och väskan är packad och klar. Tåget går klockan ett. Åh, vill bara sätta mig på tåget nu så jag kommer hem någon gång!
Men, nu kan jag ju passa på att slänga in bild på håret, nu när jag har tid.
 
Före!
 
 
Efter! (vet inte vad det blev för min på sista bilden, men äsch! där ser man ju hela håret iaf!)
Nöjd tjej!
 

hon vill vara i hennes skor.

Åh, jag fick semester imorn! Jag skulle egentligen jobbat förmiddag men vi var en för mycket så jag chansade och det gick igenom. Så nu är jag ledig i tre hela dagar! Underbart! Efter jobbet mötte jag upp Johanna och åt mat, tog en kaffe och drog en runda på stan innan vi cyklade hemåt. Mysig!
Tåg är även bokat! Imorn drar jag hemåt! Så skönt! Imornkväll ska vi träffas ett gäng och ha tacoskväll plus lite gott att dricka. Blir nog toppen. Nu sitter jag med färg i håret, going back to brown! Hösten närmar sig och jag brukar bli lite mörkare till hösten. Plus att jag gillar att vara brunhårig. :)
Bild kommer!

Idol

Antingen gillar man Idol eller så gillar man det inte. Jag gillar det! Även om jag håller för ögonen och skäms ibland åt folk. Har hittills två favoriter! Tänkte slänga en av dom här : )
 
 
RSS 2.0