min fredagskväll.

För att göra ett roligare inlägg mot för förra så slänger jag in lite bilder på hur min fredagskväll ser ut.
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag 27/9

Åh va trött jag var när klockan ringde tjugo över fem imorse. Tyckte jag nyss hade somnat, men icke. Var bara att kliva upp och cykla till jobbet. Nollgradigt och kallt var det. Burr, märks att det är höst. Jobbade på och det var rätt mycket att göra. Men nu måste jag spy ur mig lite, jag tycker att det är så drygt med folk som ska klaga jämt och ständigt. ÅH! Jag orkar inte höra på folk vissa gånger. Usch och fy. Har man inget bra att säga så kan man lika gärna vara tyst. Visst vissa gånger man kanske inte drar jämt och tycker lika. Hetsiga diskussioner som inte man orkar lyssna på och det suger ur energi från en. Jag kände mig ganska glad och nöjd när jag satte mig i fikarummet, men det slutade med att jag gick tidigare för att jag inte orkade lyssna på allt gnäll och kände mig mest irriterad. Fasiken!
Och det regnade när jag cyklade hem! Min väderönskan igår gick inte igenom, typiskt!
Haha, det här vart ju ett positivt inlägg! :) Nu ska jag krypa upp i fåtöljen under filten och virka lite. Kanske tar ett glas vin, det är ju ändå fredag! 
 
 

Slow down, lie down. Remember it's just you and me.

Idag har varit en bra dag! Sov som en gud. Klev upp och gjorde frukost, tog en snabbdusch. Fick sms av Johanna från jobbet om att hon måsta ut från lägenheten. Haha, stackarn har varit sjuk och blev lite rastlös. Man vet ju själv hur det är när man börjar bli frisk, rastlös till tusen! Så vi möttes upp på stan och tog en latte och satt och prata en stund. Det är sånt som jag uppskattar. Spontana grejer! :) Lite för hennes skull som jag bloggar nu! Hon tyckte att det var dags att uppdatera och det har hon helt rätt i.
Efter stan så knallade jag hem och tvättade en hög av tvätt. Så skönt att få det gjort. Laga mat mellan varven och sen blev det fåtöljen som väntade på mig. Sitter och virkar lite och kollar på one tree hill. Virkar faktiskt ett örngott till lilla Johanna också! Går framåt och det är så kul att virka till nån annan än till sig själv! Och jag måste säga att det blir rätt fint också!
 
Imorn efter jobbet så hoppas jag på fint väder så jag kan gå en sväng med kameran och knäppa lite höstbilder som jag kan posta här sen : ) Håll tummarna. Jag vill ha fint väder, inge blåst och inte allt för hårt solljus! Hoppas vädergudarna hör min önskan.
 
Ni får en låt istället för en bild, eftersom det ekar på den fronten! :)
 
 
RSS 2.0