Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks För dig ska jag, göra det tusen gånger om

Bloggen har fått lida nu i helgen igen. Lär mig ju aldrig! Haha! Riktigt dåligt! Jaha, vad har man och säga då? Sitter och svullar lite godis nu. Jag har dumt nog gått med i "nyttighetsmånaden" nu med Agnes och Linnéa! Men nu jävlar! Nu ska jag klara det också, inget godis, chips, glass eller andra sötsaker. Kommer bli tufft det vet jag. Men äsch, man måste ha lite press på sig också! ;) Haha! Ska bli intressant och se om jag klarar det. Men februari brukar ju gå fort så det ska nog gå bra!

Jag och Niklas har bokat hotell! :) Ska bli så jäkla mysigt! Har bokat i Stockholm och så har vi tagit nåt fint hotell. Vi åker mest dit för att bo på hotell för vi har sagt länge att vi skulle vilja bara åka iväg och bara vara. Så den 18 februari åker vi mot Stockholm :) Toklängtar!

Nu ska jag ta och knäppa på nåt avsnitt av nån serie och ta tag i tvätten som ska strykas. Vet inte i hur många veckor jag har sagt att jag ska stryka. Men nu så! :)

FREDAG!

Underbart med helg! Dagarna går så jäkla fort. Niklas har hunnit varit sjuk men är frisk nu. Jag har klarat mig! Peppar peppar! Men så himla skönt med helg som sagt. Ska dra mig mot Hemköp för att köpa en sallad och en snabbis på systemet. Sen drar jag mig mot Enånger till "Club Vedmora" ;) Haha! Kung! Ska spela lite spel med fina vänner. Blir nog awesome! Nu måste jag dra mig! Vi hörs nåt imorn! :)

Ha en superbra fredag! :)

måndag

Hallå bloggen!
Hur mår ni? Jag mår ganska bra. Men det känns att det fattas en liten del för att jag ska må som normlat. Vet inte vad det känns som. Hoppas på att det är lite måndagsångest och lite bakfylla sen i lördags! Haha! men ja, hoppas på att jag är återställd som vanligt imorgon. Var helt borta och var allmänt off i skolan. Hade glömt det mesta. Trodde jag gick till halv tolv fast jag inte gjorde det. Haha! Jag brukar vara den som har koll på det mesta, men inte idag. När jag kom hem så la jag mig och vilade. Tänkte bara vila en timme, men hoppsan. Jag låg kvar ett bra tag och slötittade på tvn. :) Nu har jag städat lite, pluggat lite, ska ta och laga mat nu tills Nicke Nyfiken kommer hem :)

RSS 2.0