Hem ljuva hem!

Hallå! :)
Här sitter jag i våran underbara lägenhet. Har tvättat och städat idag, sånt som hör till. Skönt när det är klart. Varit ner på stan en snabbis också. Lyckas hålla mig ifrån alla butiker som man brukar gå in i när man är där, typ som H&M, gina.. Istället var jag på Clas Ohlson och handla det vi behövde till lägenheten.
Tänkte bjuda på några bilder på lägenheten. Kanske inte dom bästa, men bättre än inga alls : )
 
Hallen!Köket!
Sovalkoven.
Graderoben :)
 
Vardagsrummet!
 
Balkongen! :)

Let's move! :)

Nu släpper jag nyheten! Nu flyttar vi till en annan lägenhet! Tvärs över gatan, kunde inte ha varit lämpligare! En fin liten etta på 41 kvm. Känns som ett paradis mot för den vi har haft nu sen februari, 24,5kvm(!)
Nu kommer vi få ett kök (som jag har längtat!!), balkong, en sovalkov, ett litet vardagsrum, badkar, diskmaskin. Ja, jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag är lyckligast i världen just nu. Åh! Har varit dit och satt upp gardiner, haha! Det var det första jag gjorde. ;) Nu ska jag fortsätta gå med grejer. Sen funderar jag på att köpa mat och sätta mig på balkongen och äta! Låter toppen! Bilder kommer sen när vi har fått lite ordning och flyttat på riktigt! :)
Glad jänta här! :D

Härliga fredag!

Hej!
 
Var ett tag sen, som vanligt! Idag är jag hur glad som helst. Ännu gladare om en timme ungefär, men varför får ni veta om ett litet tag. Drar ut på nyheten! ;) Annars har jag börjat jobba igen efter semestern. Har haft en riktigt kanonsemester! Kändes som jag inte har varit på jobbet på evigheter. Tyckte att det gick helt okej att börja jobba igen i tisdags. Jag trivs ju så bra på mitt jobb så det gjorde mig inget. Även om jag hade kanske egentligen viljat stanna hemma nån dag till, haha, men så är det väl efter att man har fått varit ledig ett tag.
 
Har varit i Rättvik på semestern på Classic car week med bästa brudarna! Agnes, Linnéa, Mikaela och Cissi! Bästa gänget. Hur kul som helst! Träffa härligt folk och dansade i parken och tokade runt. Precis som det ska vara!
Sen har jag varit hemma också. Hängt med andra vänner och familj! Välbehövligt. Men dom sista dagarna längtade jagh efter Uppsala och min fina pojkvän som jag inte hade träffat på många dagar. Märks när man är ifrån varandra hur kär man är! :)
 
Sen har jag ju klippt mig också och färgat håret. Toknöjd! :) Men nu har jag inte tid att skriva mer. Återkommer snart med nyheten! ;)
 
Före


Efter :)
RSS 2.0