always love

Hej på er!
 
Om ett litet tag ska jag dra till jobbet. Inte så himla taggad på att jobba hela helgen faktsikt, fredag till måndag. Men det ska nog gå bra. Jag & Niklas drog oss upp vid tio och käka frukost i soffan och kika på serie. Nu sitter han och pluggar och jag har hängt vid datorn och duschat. Det är vad jag har åstakommit. Orkar aldrig göra något innan jag ska jobba kväll. Dålig vana det där. Försöker att hitta på något men det går sådär ibland. Ska nog flytta in till köket och hålla mannen lite sällskap innan jag drar till jobbet. Kanske hörs ikväll när jag kommer hem från jobbet.
 

my hometown

Hej!
 
Idag är jag ledig. Så himla skönt. Önskar att jag var ledig i minst en vecka. Hade suttit fint med en liten semester, en vecka i nåt varmt land. Drömma kan man ju göra iaf. Tog en liten välförtjänt sovmorgon till elva idag. Skönt! Sen dess har jag inte gjort så mycket. Ringt csn, äntligen och kollat läget om återbetalning av lån. En sak gjord iaf. Kollar läget i cybervärlden just nu och funderar på vad jag ska hitta på. Kanske kolla på en film kanske?
Halv fem ska jag och Niklas och käka på Texas, gott! Fick sånt sug efter deras mat igår så jag fråga Niklas om han inte hade lust med det idag. Visst hade han det. Vardagslyx! :)
Nä, kanske gå och panta alla dessa jäkla flaskor som står och väntar i hallen. Köpa en liten morotskaka och kolla film sen kanske? Låter som en bra idé! :)
 
Vad gör ni idag?

Skor! ♥

Sitter och gäspar i soffan just nu. Är så himla trött! Har jobbat förmiddag idag. Att gå upp tidigt har aldrig varit min bästa egenskap. Men jag kommer ju upp iaf, även om man är jäkligt trött. Var ner på stan direkt efter jobbet och köpte skorna jag har suktat efter nu ett tag, blev till och med två par skor. Om man köpte två par fick man halva priset på dom billigaste. Nöjd jänta! :) Blev ett par svarta och ett par bruna som var fodrad, kan vara bra nu när det börjar bli kallt. Nu har jag hamnat som sagt i soffan och börjar känna hur jag gärna skulle vilja ta en tupplur. Men tänkte ju cykla och handla men känner att jag inte orkar än. Jobbigt läge. Kan ju passa på att betala räkningar, är ju också ett måste. Annars blir det inte så kul!
 
Dom nya skorna! :)
RSS 2.0