I love you guys!

Har blivit lite ändrade planer för kvällen :) Min bästa mamma ringde och fråga om inte pappa skulle komma och hämta mig efter att han har slutat, vid sju alltså. "Det är väl inge kul att sitta ensam inne i stan, vi kan väl köpa med mat från Hot Chilii och ta ett glas vin" Åh va jag älskar min mamma alltså! Pappa och syster för den delen :)
Så nu har jag nog en kick ass matlåda iaf :D jasmine-ris och kyckling wok ala Amanda :) Lukta riktigt gott! Niklas har en liten matlåda som jag har märkt "bakis mat" ;) Haha!

Puss :)

Lyssna på den här klockrena låten vettja!

moving slow, time to think..

Niklas kom hem tidigt idag men har åkt iväg till några kompisar för att grilla och dricka öl, lät ju inte helt fel. Men grilla kommer jag göra i år också och säkerligen ta någon öl ;) Så jag ska inte haka upp mig. Utan nu ska jag ta en välbehövlig dusch sen ska jag göra någon form av lysxmiddag till mig själv och kolla på nån film kanske eller det sista avsnittet av ghost whisperer, buhu! Hoppas säsong fem kommer ut snart! Lite beroende är jag ;)

Puss på er ♥

Fredag

Godmorgon!
Då var det fredag och helg. Hemskt otaggad på hela den här dagen då jag liksom inte kan göra något eftersom jag ska upp äckligt tidigt imorn och jobba. Men jag tjänar ju bra imorn då det är röddag men jag är ändå lite av en bitterfitta ;) Haha! Men jag ska försöka göra det bästa av situatioen. Har varit vaken i en kvart. Drömde om att jag sprang och missa bussen och blev så jäkla sur. Vakna och kände mig lite slut så som man gör när man har sprungit, knepigt!

Iaf, vad ska ni hitta på ikväll ? :)
RSS 2.0