från Prag

Mamma och pappa har ju varit i Prag nu i några dagar, söndag till torsdag för att vara precis. Haha! Fick ett par smycken och en parfym som luktar himmelskt gott. :)

Lördag 30/4

Hello friends! :)

Har ni sovit bra? Själv sov jag i Agnes stora säng så jag sov som en prinsessa. Nu sitter jag, Agnes och mamma och pratar. Mamma färgar håret på Agnes och jag kollar på. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och grilla lite.
Ska kika runt lite på nätet nu och bara jäsa.

"på landet"

Hej igen!
Jag trivs att vara hemma på landet. Är nog lite hemmakär trots allt. Även om jag älskar att bo i stan, ha nära till allt, det är lite mer rörelse så älskar jag att komma hem och bara koppla av. Idag har jag legat på altanen och läst lite, somnade till i några få minuter. Härligt! Det är så tyst här. Just nu hör jag bara tvn i vardagsrummet och pappsen som hugger lite ved. Sen att hunden gnäller lite kan vi ju låtsas som inget. Haha!

Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet. Hon jobbar kväll, men hon bör komma hem tycker jag. Snodde ihop en pasta sallad till middag. Åh va gott det var! Hade soltorkade tomater, oliver, paprika, tomat, salladsmix och pasta. Hur enkelt och gott som helst! : )

Nu ska jag bara ta det lugnt. Kolla lite på nätet och umgås med pappsen. Agnes drog till Robin ikväll så det är jag och päronen ikväll!
Vad gör ni?

RSS 2.0