PARTY TONIGHT !

Hello! Då var det onsdag, yes äntligen! Partymusiken dunkar tidigt här, haha. Har jag sagt att jag är taggad? ;)
Igår var det staden med Cecilia. Vi gick och fika på det nya fiket mittemot möljen. Jättemysigt faktiskt. Vi satt och prata om allt i ett bra tag. Sådär mysigt och välbehövligt. Sen gick vi en sväng på stan så jag köpte en topp från Gina och en väska från HM. Toppen ska jag ha på mig ikväll. KANSKE kommer en bild, men jag lovar inte på hundra procent.
Eller okej då, det kommer en bild! ;)
När vi skulle åka hemmåt så ringer Johan och fråga om jag ville äta med honom för han var ensam hemma. Så jag hoppade av i farten och mötte upp han som har fått en uppkörning bokad! Grattis älskling! du kommer klara det! :)
Sen så stanna jag kvar där och sov där. Spelade lite tvspel och fan va dålig jag var! Men idag när jag körde mot Danne så kom jag tvåa! :D Fett nöjd, kunde vinna om jag inte skulle köra in en grävling! Jäkla grävling! Men det är jag som styr så förbannat dåligt, haha! Men så kul det är med tvspel!

Nu ska jag gå med hunden!
Hörs en gång till innan jag drar mig mot staden :)

godnatt .

nu blir det sängen för mig. Imorn hämtar Cissi mig vid cirkus elva. Ibland när man sitter med glasögon känner man sig som en nörd ibland, fast ändå lite duktig. Ah, en sak vet jag iaf att man kan bli glad av sms!


Johan <3 !

så uttråkad

Jag sitter här på min stol och glor på skärmen, verkligen underhållande! Vet ni? Jag ljög!
Jag har så tråkigt så jag skulle vilja gå och lägga mig och vakna upp imorn och hoppas att det blir en bra dag.
Fast det vet jag att det blir för imorn ska jag ha krismöte! Dvs ta en fika med Cecilia och prata och prata lite till.
Hon har varit på Island i en månad så jag antar och hoppas att hon har lite att berätta!
Sen blir det ju äntligen onsdag. Ibland är det lite krångling när man ska ha eller ha fest och bara är 19, you know what I'm talkning about? Haha, vilka problem!

Men hallå, det är prison brek om ett litet tag! :D Tack för det! Det behövs!


RSS 2.0