outfit för kvällen.

Kvällens outfit. (sminket/ansiktet ville verkligen inte fastna på bild..) Haha, i-landsproblem!
Om ett litet tag så ska jag knalla ner till Stationen och möta upp brudarna. Först ska jag packa väskan.
Skål gott folk.
 
 
 
 

Lördag 25/1,

Lördag! Äntligen! Som jag har längtat efter denna dag! Idag ska vi tjejer från jobbet ses. Vi ska mötas upp vid halv tre på Stationen för ett glas. Sen bär det hem till Kim för middags-stafett! Vi drar ett namn och ser vem man hamnar med, sen en till lapp för att se vilken rätt man ska tillaga. Sen vankas det utgång.
Jag låg och drog mig till halv elva. Hoppa in i duschen, kokade ägg och bryggde kaffe. Härligt! Ansiktsmask har jag hunnit med också. Nu märks det att man är verkligen en tjej. Haha! Valt ut kläder för kvällen. Det får bli en svart klänning, med brunt skärp i midjan. Enkelt och snyggt. Svart funkar ju alltid och jag hade lite svårt att bestämma mig vad jag skulle ha på mig. Provade alla klänningar som jag hittade men äh. Black it is.
Nu ska jag ta och lyssna på lite musik och sminka mig. Skönt att ha bra tid på sig.
Slänger nog in en bild sen på resultatet! ;)
 
Ha en fantastisk lördag! För det ska jag ha! : )
 
 
Nu längtar jag till sommaren. Då man kan sitta på balkongen och bara njuta. Snart så..
 

Helg! ♥

Hallå bloggen.
Jag är så dålig på att uppdatera så jag borde skämmas.
Nu i helgen är jag ledig, så himla skönt. Idag började jag med en rejäl sovmorgon. Har inte varit vaken nå länge om ärligheten ska fram. Smuttar på kaffet och funderar på vad jag ska ta och hitta på idag. Jag ska nog gå en liten sväng på stan tror jag. Lönen har ju rullat in. Jag har faktiskt letat efter en ny väska. Kanske jag hittar nån.
 
Imorn ska några tjejer från jobbet träffas hos Kim. Det vankas middags-staffet och utgång. Jag tror att alla längtar lika mycket. Låter som så. Vi ska mötas upp lite innan på ett glas. Kommer bli en lång dag, men en väldigt trevlig sådan! :) Åh, va jag längtar! Den största frågan är väl som vanligt, vad sjutton ska man ha på sig? En till anledning att ta en liten tripp på stan. Men först ska jag göra mig skuldfri för denna månad.
Over and out.
 
 
 
 
Johannas örngott som blev klar i veckan! Vart faktiskt nöjd, klart det alltid kan bli bättre. :)
 
 
RSS 2.0