Warm bodies

Idag efter jobbet så kände jag att jag var sugen ut och gå. Så kom jag på mig själv att jag har länge gått och tänkt att jag ska köpa mig ett par bra skor som jag kan gå eventuellt jogga i. Har ju ett par på jobbet iofs, men det är jobbskor. När man jobbar på sjukhus så känns det inte så himla fräscht att ta med sig dom hem. Och skofantasten i mig väcktes till liv så jag cyklade ner på stan och köpte mig ett par, blev även ett par träningsbyxor. Så jag cyklade hem och var riktigt taggad på att dra ut och ta permiärturen. Snörade på mig skorna och drog iväg. Powerwalka och till och med joggade. Körde verkligen slut på mig själv och när jag kom innanför dörren la jag mig på golvet och trodde att jag skulle dö av utmattning! Men fan va bra det kändes. Körde några situps innan jag slängde mig i duschen. Benen känns som bly och jag kommer nog ha träningsvärk imorn. Men inte gör det nåt när man vet att man har tränat! :) Nu har jag kikat på en film och kan rekommendera den! Warm Bodies. Tänkte att en zombie-film är nog inte nåt för mig. Men va fel jag hade! Den var faktiskt bra och rolig emellanåt. :)
 

Ledig, igen!

Hej!
När jag hade snoozat ett litet tag så ringde dom från jobbet och frågade om jag ville vara ledig, och självklart ville jag det! Kunde ta flexledigt så det passade ju väldigt bra eftersom jag bara låg några minuter minus. Helt plötsligt blev det väldigt lätt att kliva upp. Nu har jag städat lite i köket och betalat räkningar så nu är man skuldfri den här månaden. Nu snart tänkte jag gå ner på stan. Det är ju morsdag på söndag och jag ska åka hemåt då. Så jag tänkte kika runt lite på stan idag. Jag har ju en liten dålig vana att gå på stan samma dag som man har fått lön. Haha. Men oftast så brukar jag inte hitta nåt när lönen har rullat in på kontot. Men vem vet, jag kanske hittar nåt. Kanske ska jag köpa dom där dr denim byxorna som jag har kikat på ett tag, men har varit lite snål...
 
 

kvällspyssel

 
 
 
Riktigt Amanda-pyssel på hög nivå. Göra om och göra på sitt egna sätt. Nu funderar jag om det är sängen som är nästa projekt. Börjar ju inte förens klockan två imorgon så det är ju inte så bråttom i säng. :)
Men idag har jag väl varit flitig att blogga, eller hur? ;)
RSS 2.0