23,10 Mina ögon svider

Jag vill sitta här och nörda lite istället för att halvsova i min sköna säng. Men mina ögon svider lite, så jag hade inte haft nåt emot att sova. Men då kommer jag väl inte kunna sova inatt, bara för det så sitter jag och gäspar! Kanske ska ta och kolla på ett avsnitt av one tree hill kanske och sen sova? Förresten så klickade jag hem säsong 5 för nån timma sen :D
Känns bra! Hihi. Mamma säger att jag har feber, damn!

19,18 Sjukling

Hello. Halsen började svida lite igårnatt. Sen imorse var det bara PANG!, så var jag en liten sjukling. Halsen svider och har en äcklig hosta. Agnes har studiedag idag så hon var ledig. Både hon och jag var sjuk. Så vi har sjuk-kläderna på oss. Lika tröja och svarta tights, haha. Idag har jag (vi) läst lite i boken, kollat på en film, John Q och sen sov jag ett tag. Vakna upp och det var middag. Nu sitter jag här med nackont och ser hängig ut. ska nog lägga mig och läsa snart. Sova lite kanske. Jag funderar starkt på att köpa one tree hill säs. 5. Får se hur jag gör.
Nu ska jag skvallra lite med Lotta. Det är alltid najs. Det skulle vara nice att vara frisk också! 


Jag har aldrig känt såhär :)

18:58 Singel Ladies (put a ring on it)

Här sitter jag för stunden. Idag har jag inte gjort så mycket. Hjälpt pappa med min bil, så nu finns det bromsar. Det är ju en fördel med bilar. Lyssnar på beyonce, hon är rätt bra den tjejen. Singel Ladies, det är en typisk partylåt! Nu väntar duschen sen ska jag fortsätta läsa min bok! Om jag kunde drömma.
RSS 2.0