i saw you walking down the street.

Är ju så sjukt dålig på rubriker så det finns inte. Så det blir mest nån rad ur den låten jag lyssnar på tillfället, just nu den här. Jaha vad ska man säga nu då. Ville skriva av mig lite men det står just som still. Tänkte knåpa till en ny design så jag har nåt att pyssla med men då kom jag på att jag inte har photoshop på datorn eftersom jag har formaterat datorn. Så nu måste jag leta skivan, jobbigt läge skulle jag vilja påstå. Tänkte ju ta tummen ur arselet och fota lite idag också, men har jag gjort det då? Nej! Dåligt av mig!
bjuder väl på några kossor och blommor istället då.
Har ont i min käke också, skriv upp det ni!

if I sing my little song would you follw me home?

Lite sen update såhär. Men har sovit i stan inatt hos min snart sambo. Låter lite knepigt det låter :) Men iaf så ringde kvinnan idag! Agneta som hon också heter, och sa att vi var "grön ifrån skulder". Härligt att höra, även om jag redan visste det :P Tjejen som bor där jag kommer att bosätta mig snart håller på att flyttar ut nu men det kunde tydligen ta ett tag sa hon. Hon hade ju kontrakt på lägenheten till sista oktober men det kunde bli tidigare. Och det hoppas ni på! Men det kan väl inte ta allt för lång tid tycker man. Hoppas att hon ringer snart och säger att hon har flyttat ut så vi kan röra på oss :) Så nu kan vi säga att vi är på väg lite iaf! Så ligger det till nu. Gick en sväng på DollarStore$ och införskaffa mig lite grejor till köket som en stekpanna, hahah! Det är så trypiskt mig! Men vafan, lite förbered ska man va ;) Gick på stan med sis sen när jag hade hämtat upp henne och pratat med min söta morfar. Köpte ett hippieband? Eller vad man ska säga. Man kan ha det i pannan liksom eller som "hårband" om man vill det. Självklart posade jag framför kameran för att visa er ; )


suddig bild men man ser ju ändå. Hiss eller diss? Haha. Nu borde jag verkligen sova med tanke på hur mycket klockan är och jag ska upp klockan sex. Känns jättehärligt! Ikväll har jag även varit lite dryg och flamsat runt här hemma. Så mamma fick nå fel på mig och sa att det skulle bli skönt att jag skulle flytta :D Hahah! Jag vet att du kommer tycka att jag ska komma hem och vara dryg när jag har flyttat ;)

Godnatt!

Hahah!

Var meningen att jag skulle lägga in en bild som jag printa nyss men det verkar inte funka. Skriver istället.
Jag och Agnes sitter och pratar med varann på msn om Amir, gaybloggen..

-Amanda <3 Niklas! säger:
varför är han hemlös?
-
agneslantz säger:
ja vet inte, vi har inte fått reda på det än
vi = hans läsare
- A
manda <3 Niklas! säger:
HAHAHA! okej ;D
-Agnes säger: hahahah
-Amanda <3 Niklas säger: Hahahhahha!
Agnes säger : Jag = kul

det är kul om man heter lantz i efternamn och är mycket trött! :D En annan kul sak är att imorn (eller senare idag) så får jag reda på när jag och niklas kan flytta in i lägenheten! åh nu kan jag gå och lägga mig bara för det!
Godnatt och sov gott!

RSS 2.0