Det känns bra.

Jag är sådär lite fånig av mig ibland. Men ett exempel är att varje gång och nu menar vi varje gång jag får lön så dagen innan som nu, jag får lön den 27, imorn dvs eller idag beror på hur man ser det men iaf så ringer jag till snabbsaldo från mobilen bara för att höra "ditt saldo är ...." Känslan av att höra hur tusenlapparna har rullat in på kontot. Sitter fint med andra ord. Men nu ska jag försöka få mig i säng och sluta babbla. Fan, senare "idag" åker vi :D YES!

GODNATT ! :)

IMORN DRAR VI BRUDAR !

Hello! Nu sitter jag är och bara väntar känns det som. Väntar på att tiden ska gå så jag kan gå och lägga mig och vakna av tanken "idag är det fredag, idag åker vi!!" Härligt, jag riktigt längtar nu! Ska nog ta och packa lite. Kolla på nån film kanske. Jag är lite sugen på She's the man, men vafan, jag har typ sett den fem gånger! Men den är lika rolig! Haha! Men annars brukar Rush Hour gå hem också, kolla på ettan igår. Chris Tucker är så jävla skön! och Jackie Chan med sina fintar. Klockrent! Aja, nu ska jag packa lite :)

Snart så..

Idag är det onsdag. Dagarna bara rusar förbi. Bra det för nu längtar jag till helgen! Jag, Ida och Malin drar ju ner till Stockholm på fredag, ska ju se Judas Priest på lördag! Åhh, jag vill att det ska bli fredag nu! Idag ska Malin tatuera sig också! Så då blir hon lika cool som mig ;) Lugnt Ida, vi tar bläckpennan på dig! Men jag känner på mig att det kan bli en rätt galen helg, vi kommer ha så kul!

Håller på att övertala Niklas att han ska komma hit idag, det går nog rätt bra ;) Hihi.
RSS 2.0