Torsdag 30/9

Sista september idag. Helt galet! Imorn är det första oktober. Nu kom jag på att min morfar fyller år imorn! Men iaf, tiden går ju så sjukt fort! Men nu ska vi vara positiv, försöka iaf. Idag ska jag hem en sväng för att umgås lite med min familj tänkte jag. Dock måste jag plugga också. Har ju tenta imorn och det känns som att jag inte kan någonting! Just ja, skulle försöka vara positiv! ;) Haha! Men går det inte så ser jag det som en inlärningsprocess ;) och får helt enkelt göra om den! Svårare än så är det inte. Men lite jobbigt ändå om man inte klarar den. Äh, nu ska jag sluta svamla och läsa lite bloggar och plugga lite innnan pappa kommer och hämtar mig. :)

it's time for africa

Har fått Shakiras låt "Waka Waka" på hjärnan. Hör bara "it's time for africa, waka waka..." Kan bli jobbigt efter ett tag! Har varit med Cecilia idag! Vi har gått på stan och fikat och suttit och stirrat på folk. Seriöst, jag åt nog glo-soppa till frukost! Har liksom iakttagit folk och stirrat. Haha! Hoppas ingen såg ;) Hitta inget just på stan. Men sen när Niklas kom hem så skulle han på stan en sväng så då köpte jag en fleecetröja på Dressman för 149 kr. Billigt och bra. Den är så mysig! Sitter i den nu! Kommer nog bo i den ett tag känns det som. Ingen man går på stan med direkt men man kan ha den hemma och mysa i. Det går alldeles utmärkt kan jag tala om :)

Nu ska jag försöka plugga lite om bakterier, virus och mikroorganismer.. Låter väl jättekul? :) Nää!
Imorn ska jag åka hem till skogen och mysa. Plugga lite. Mysa med familjen. Känner att jag behöver hem till skogen ibland. :)

Puss & Kram !

Onsdag! :)

Godmorgon! :)
Har ni sovit skönt? Det har jag! Är ledig från skolan idag :) Så grymt skönt! Så jag tog liten sovmorgon till tio :) Sitter och väntar på att tiden ska gå lite. Ska ta bussen till Enånger om ett tag. Måste in på jobbet och fixa ett papper och säga hej till gamlingarna :) Sen ska jag hänga med Cecilia. Plugga borde jag också göra. Prov på fredag. Men det går nog bra! Solen skiner idag men det känns lite kyligt från fönstret. Det är verkligen höst, men jag gillar hösten :) Så fina färger. På tal om det så kanske jag ska ta en tur med kameran senare idag. Tåls att tänka på :)

Vad ska ni göra idag då? :)
lite av mig och outfiten idag :)
RSS 2.0