Soliga fredag!

Tjaba! Vad gör ni i det här fina vädret? Själv ligger jag ute och solar:) hur skönt som helst. Förutom alla flugor som kryper på en. Men så jäkla härligt! Om man bor som jag gör så kan man springa i trosor bara om man känner för det;-) haha. Hoppas på lite färg. Kanske man skulle vända på sig så man inte får en brun rygg och en vit mage. Har varit in till stan en sväng, fixat morsdagspresent! Så nu är det avklarat. Hoppas ni har det lika bra som jag har det! Puss:-*

be yourself

Tänkte skriva, men vafan ska man skriva när man har inte får fram nåt. Okej, jag har världens underbaraste pojkvän! Det är inte någon som slår honom alltså. Fan vilken tur att jag hitta han. Det är bra skit om något. Sen att jag är nybilven 20 åring är ganska najs det också. Har också fått hem en klänning som jag råkade fastna för. Så jäkla somrig.

i den här klänningen fick jag tuttar som inte fanns. Ingen vet. Haha!
Love it!
Ska väl göra nå serisöst som att betala bikinin sen kika på Gossip girl.

födelsebarnet herself :)
(lite ego sådär ;) )
Idag blir lillskiten 20! Känns typ underbart :) Jag och pappa var ner till söderhamn idag och fikade på stan. Sen gick jag på systemet och handla ALLDELES SJÄLV! Kändes grymt! (Y) SÅ jag köpte med mig lite. Var och handla lite mat sen. Kom hem och var hemma ett tag. Pappa åkte på jobbet. Sen kom Cecilia hit. Fick ett jättefint halsband av henne! Tack sötnos! Sen var hon snäll och hämtade agnes som kom hem. När hon kom satte vi igång och baka tårta. Mest jag, men dom fick vara med ;) Vart asgod. Måste hinna knäppa kort på den innan den blir uppäten! Haha! Nu ska mamma laga mat, fläskflié och potatisgratäng. Mums! Ska vara lite social. Bara väntar på att tiden ska gå lite, så Niklas dyker upp.

Kanske man skulle ta sig en smirrnoff? ;)
RSS 2.0