På väg hem

Sitter på tåget nu på väg hem från Stockholm! Har shoppat en hel del så det är lite påsar jag har med mig hem. Skor, väska, kläder osv. Jag är mycket nöjd! :) Har inte så mycket mer att berätta. Bloggar mer imorgonkväll. Ska jobba imorgonbitti och kommer hem vid fyra så efter det kanske det dyker upp nåt inlägg :) Så håll utkik ni som vill!
Puss!

man must dance

Har kollat på en film nyss. Den som Kenza tipsa om igår. Fast jag har haft den här och tänkt att kika men det har inte blivit av bara. Men nu så kolla jag på den. Hachiko! Sevärd enligt mig, men fy va sorlig den är! Känns tomt utan Zingo nu! Haha, vill bara krama han nu! Står och lagar mat nu också. Ni vet, vi tjejer kan ju göra två saker samtidigt, eller hur?
Har lite tvätt kvar att stryka. Känner mig som en riktig hemmafru nu, lagar mat och fixar tvätten. Kommer bli en riktig "hönsmamma" när den tiden kommer. Men det dröjer ett bra tag! Även om man blir lite sugen när man ser gravidmagar lite här och där. Men lugna dig mamma! Jag säger till när du ska bli mormor ;) Hihi! Och Niklas, det är ingen fara! :D Haha!


bacon, champinjoner, wokade grönsaker och lite sama oelek + ris! :)
mums! och så jäkla enkelt!

4 songs & A fight

Jag har varit vaken i typ en timme. Har försökt att sova så länge jag bara kan eftersom jag ska jobba inatt. Sen imornbitti vid halv nio åker jag, mamma och agnes till Stockholm :) En kort visit bara, åker hem på onsdagkväll. Bor på hotell och glider runt. Blir nog hur nice som helst! Även om jag kommer vara trött imorn eftersom jag slutar sju imornbitti ;) Haha! Men vafan, man lever bara en gång :) Så det går nog bra det!
Idag ska jag inte göra så mycket. Diska, plocka reda på tvätten, packa och ta det lugnt. Så tråkigt väder ute! Annars kunde man sätta sig ute och sola men ingen sol så långt ögat kan nå.


random bild, i brist på nya.
RSS 2.0