shame on me.

Sjukt dålig på att uppdatera är vad jag är! Vet inte varför. Blogglusten har liksom försvunnit för ett tag. Hoppas på att den kommer tillbaka snart : ) Tänkte uppdatera läget iaf, jag jobbar och står i. Niklas är äntligen hemma nu i två hela veckor, snart julafton och hela familjen är ledig då, nästan alla julklappar är avklarad. Livet är ganska awesome tycker jag :) Nu ska jag jobba fram tills på fredagkväll. Sen så! Blir jag lite ledig förhoppningsvis. Det är inte så att jag klagar. Det enda jag tycker är jobbigt att gå upp så tidigt när jag är så himla seg på morgonen. Men det är just bara det där med att ta sig upp ur sängen. Sen blir man ju pigg bara man håller igång och varvar med kaffehinkar såklart ;) Hihi!

Just nu är jag ensam hemma. Dom andra är ute på promenad. Skönt att få lite tid för sig själv också. :)
Blev sjukt sugen på lösgodis. Var faktiskt längesen jag åt lösgodis. Å andra sidan så har det sina fördelar att bo ute i skogen med 7 km avstånd till närmaste affär ;) Haha!

(Här var det meningen att det skulle vara en bild, men det går inte att ladda upp...)

onsdag!

Godmorgon! :)

Sitter och äter frukost och lyssnar på julmusik. Mysigt! Tänkte bege mig in till staden om ett litet tag för att fixa lite julklappar. Känner mig på hugget! Får hoppas att det är så bara : ) Blir nog bra. Är ni klar med era julklappar? Måste nästan försöka hitta till resten nu. Jobbar hela vecka så då har jag nästan ingen tid för att åka till stan. Hoppas på det bästa idag! Nu ska jag återgå till frukosten. : )


gammal bild.

Måndag

Hallå!

Otroligt seg på att uppdatera! Fy skäms på mig. Men har varit i Stockholm med agnes och malin. Har haft världens bästa helg! Druckit alkohol, skrattat, shoppat, spelat yazty och tokat oss. :) Helt okej helg med andra ord!
Idag har jag jobbat och nu är jag trötter. Ska hoppa in i duschen nu och fortsätta räkna ner dagarna tills på fredag. Då kommer nämligen världens finaste hem, som jag längtar! Och Cecilia Frank, jag saknar dig också!

Puss!


min fina vän!
RSS 2.0