Trött tjej!

Börjar bli lite trött nu. Har kollat på fångarna på fortet nu. Jag blir jämt så himla insatt så jag sitter här i soffan och taggar lika mycket som dom som är där gör. Eller skriker när dom klarar en nyckel. Jag vill också vara med! :p Ingen mer som blir sugen? Nu ska jag pussa på min fina kille som sitter bredvid mig vid hans data. Sen blir det sängen. Skola imorn!
Puss och godnatt! :)

tisdagens amanda!
Dagens:
Skjorta - H&M
Linne - Gina
Tights - gina

Hallå!
Har varit på skolan en sväng för att gå igenom ett dataprogram, First Class, som vi ska använda oss av. Det var rätt enkelt så det gick fort. Sen cykla jag och pumpa däcken på cykeln och handla lite. Nu sitter jag i soffan och slappar. Skulle fixa med csn när jag ändå var där men då öppna dom vid ett så jag drog hemåt. Går dit senare. Ska åka en sväng fram och tillbaka på jobbet också. För att lämna in ett papper och hämta böcker. Men nu ska jag vila lite. Luta mig tillbaka och läsa lite bloggar, kolla på ett oth avsnitt kanske. :)

Första dagen i skolan!

Jag säger bara en sak! Mitt huvud är proppfullt av hur mycket som helst. Men det verkar bli bra och det känns bra :)
Sitter och har kollat på fångarna på fortet och gör en av läxorna vi fick idag. Fick två stycken första dagen, haha! Det känns att man ska bli student kan jag säga ;) Känns lite konstigt som sagt att ha satt sig bakom skolbänken igen. Men det känns rätt bra. Men det är skönt att jag redan har läst tre kurser redan, psykologi, arbetsmiljö och säkerhet och datakunskap. Så imorn har jag just inga lektioner utan bara en genomgång av ett program vi ska använda oss av på datan. Men har lite och göra imorn ändå så det blir inge vila ändå ;) Haha!

Nu ska jag fortsätta med läxor. Lika bra att få det gjort! :) Ska försöka bli bättre på det att göra läxorna på en gång så man inte skjuter upp det till sista dagen. Det var jag en fena på förut! Får se om jag blir bättre på det!
Puss!
RSS 2.0