Lördagen!

Har fått order av Agnes "uppdatera bloggjävlen". Haha! Bara till att lyda ;) Kan ju berätta om lördagen! Jag, Agnes, Julia och Niklas åkte upp till Järvsö och hyrde snowboard för första gången! Jag kan säga det att jag tappade räkningen om hur många gånger vi ramlade. Men det var det värt, för jäklar vad kul det var! Sista åken hade man ju fått in känslan och var ganska duktig. :) Sen i bilen på väg hem så är vi alla helt slut och jag sitter och säger "åhgud, tänk om man hade festat ikväll, man skulle ju bli full efter en öl! Eller tänk er att sätta på er ett par högklackar!" Sen när vi är hemma så får jag strikta order av Agnes att gå och duscha, gå upp och sätta på sig kläderna hon har lagt fram. Jag gör så snällt som hon säger. Hon kommer upp med ett glas vin och en snus och är allmänt lurig. Jag fattar absolut inget. Tvn slår hon på med den högsta volymen så jag inte ska höra vad som händer på nedervåningen. Sen när jag till slut sitter själv där så kommer hon och hämtar mig och jag får blunda. Sen när jag kommer ner så möts jag av ett helt gäng med underbara kompisar som skriker "SUPRISE!" :) skapligt förvånad jag blev. Så himla gulligt av min syster som har styrt upp hela kalaset! Åt god mat gjorde vi med och sen var festen var igång. Sen blev det utgång på det! Hade en toppenkväll! TACK ALLA! ♥


bjuder på mobilbilder från backen. Träningsvärken från helvetet är och hälsar på kan jag lova! ;)

Move on, You got to move on I'm gonna get you real good So you can shake on

Hello! :)

Idag har hela familjen varit lediga så vi har varit och hälsat på Maj-Lis en sväng, sen var vi till morfar och nina och hälsade på. Vi kanske inte är sådär jättebra på att hälsa på folk. Men idag är vi nöjda över vår insats ;)
Annars då, Niklas har flyttat in i lägenheten som vi ska hyra och jag längtar tills jag också flyttar dit. Ska bli mysigt att få bo tillsammans igen. Även om det är ynka 25 kvm som vi ska dela på så kommer det bli mysigt! Niklas kommer hem imorn, så det ska bli mysigt. Nu var det ju en hel vecka sen vi sågs så vi har ju hunnit saknat varandra såklart! :) Så det blir säkert mys och ett biobesök kanske om jag känner oss rätt. Sen på lördag så ska jag, Agnes, Julia och Niklas åka till Järvsö och hyra snowboard och se hur det går. Spännande! ;) Kan tänka mig att det är nog bra lurigt det där med att få till det. Haha, men det blir kul att prova på! :)

Nu ska jag ta och borsta tänderna och se om Niklas ringer snart. :)
Godnatt, vi hörs imorn ♥
RSS 2.0