you turn me.

Ja då var det tisdag. Känner att jag bara väntar tills på fredagen då vi ska ner till Sthlm. Men iaf! I fredags så var jag ut med Malin i delsbo (!) och kolla på The Refreshments. Fick en autograf på armen och käkade nattmat på statiol. Sen på lördagen så var jag ut med Lotta, Stina, Thina och många fler. Vart en kanonkväll! Jag hade så himla kul! Igår sov min lilla sötnos hos mig. Det var ett tag sen. Så det var nice. Skön helg med andra ord :)

Sissela Kyle är min idol! Hahaha! Jag hoppas ni har sett Hjälp som har gått på 4:an efter Lets Dance. Där hon spelar den här Sture! Jag och pappa kan kolla på det hur många gånger som helst och skratta så vi nästan kvävs :D

Check this out!

Platt-tv

Nu sitter jag här och flinar rejält. Jag berättade igår att jag hade sett en tv för några billiga tusen. Imorse var jag uppe strax efter åtta.(!) Käkade frukost med pappa och mikael som kom förbi. Iaf så tog jag bilen in till stan och åkte på Elgiganten. Slutade med att jag hade en tv i baksätet :) Jäkligt nice! Hihi. Sen var jag duktig och åkte på cul och till polisen. Skulle hämta ett papper hos polisen så det var inge farligt jag gjorde eller har gjort.

Snart ska jag åka och jobba lite 13 -21. Hoppas att tiden går fort så jag kan pilla på min tv sen. Haha! Ska ta mig en titt nu och sen åka. Kände att jag läre berätta över mitt nya inköp. :D

Fest imorn, taggad? oja!

kände att det var ett tag sen..

... jag la upp lite bilder. Så titta eller klicka vidare! Även att jag har hittat en patt-tv som jag vill ha! Skulle passa utmärkt till mitt rum ;) En platt-tv som är alldeles min egna! Det lät nice, och det bästa är ju att då har jag ju en tv också när jag flyttar hemifrån. Det gäller att se fördelar med att spendera pengar. Dessutom var den rätt billig, men måste väl rådfråga pappa lite ändå. Det kan jag säga er, det blir så fort han kommer hem. I want I want.
Just ja, bilder var det ja!


några dagars gammal bild på mig själv. (ego.)


en söt katt som gillar att nästan få en bok eller kamera slängd på sig. Nära ögat kan man säga!


min alldeles egna ♥


-

en ganska så happy Amanda (såhär ser jag ut nu.)

Nu ni mina vänner ska jag kika på gossip girl och äta glass!
Imorn ska jag även jobba. = money! = plånboken säger yiiha! :)
RSS 2.0