Redo!

 
 
För omväxlingskull slänger jag in vad jag har på mig ikväll. Fick bli byxor och en klänning som jag har knutit i midjan. Ska strax göra mig klar för att gå ner till stationen för att möta upp tjejerna. Åh va kul det ska bli!
 
 
 
 

Lördag, 23/11

Hallå! :)
Inatt sov jag som en prinsessa! Gud så skönt. Alarmet drog igång vid halv tio, låg och drog mig en halvtimme. Strosade runt i morgonrock och kokade kaffe och ägg. Sen har jag fixat ett ansikte för dagen och nu sitter jag och lyssnar på lite musik och virkar. Virkar fortfarande på Johannas örngott. Synd bara att jag inte hinner klart med det innan vi ska åka till henne. Har kommit halvvägs iaf. Så inom kort så ska det väl bli klart. :)
Bilen går mot Stockholm efter tre och jag är redan redo! Haha, skönt att vara klar iaf. Ska ta och virka lite, sen måla naglarna. Är man ledig så är man, då är det lika bra att passa på! Man är nu så van att inte ha nagellack, förut så kunde jag knappt ha omålade naglar.
Nu vill jag att klockan ska gå lite fortare!
 
 

Fredag, sopslut!

Trött i mössan. Cyklade ner på stan efter jobbet. Kände för att kika runt lite. Kollade om jag kunde hitta nå fint. Men hittade mycket fint, men inget som passade plånboken så här på slutet av månaden. Haha. Var förbi systemet en snabbis. Väl hemma så åt jag en väldigt enkel middag, en inbakad capricciosa från frysen på Coop. ;)
Gjorde mina övningar och sjönk ner i badkaret. Tvättade håret länge och hade ansiktsmask efteråt, smörjde in hela kroppen med en ny body lotion.
Nu sitter jag i soffan med ett glas rött. Sämre kan man ju ha det. Ska kika på idol tänkte jag och virka.
Imorn ska jag och några tjejer till underbara Johanna i Stockholm! Vi ska ha middagsstaffet! Vi blir indelad i lag så ska vi få göra förrätt, varmrätt och efterrätt. Spännande! Och det ska bli så himla trevligt! Jag vill nästan gå och lägga mig nu och vakna upp av att det är lördag! Haha!
 
Denna underbara pingla gör sin sista dag på Niva idag! Och det var är så sorligt tycker jag! Men samtidigt är jag SÅ glad för hennes skull! Till hennes nya jobb och jag tror att det kommer gå superbra för henne! Dom nya arbetskamraterna kan skatta sig lycklig! : )
Jag känner mig bra lycklig som har blivit vän med just Johanna! Underbara människa! ♥
 
 
RSS 2.0