varit ledig idag :)

Kom i säng sent inatt, vid två halv tre. Sen sov jag inte mycket kan jag säga, till nio ungefär. Då klev man upp med Agnes och Julia. Vi skulle ju och steka på Ångersjön! Så ingen tid att förlora. Skapligt trött man var. Åkte så vi var där vid tio sen vart vi bruna! Fick lite färg iaf, mest på magen. Åkte hem sen vid halv ett för Agnes skulle börja jobba. Pappa och jag drog och handlade i Söderhamn. Kom hem och packade upp och sen la jag mig ute på altanen och läste och pressa lite till medans alla andra jobbade och gjorde nytta. Men hallå, när man är ledig så får man lata sig. Fast så lat var jag ändå inte. När jag hade slumrat till lite i solstolen så gick jag in och lagade skitgod mat. Dammsugde nedervåningen och plockade ihop så det såg snyggt ut. När jag var klar så var jag rätt slut efter att hållt igång i ett kör så sa till pappa "nu skulle man ha haft en cider!". Han med svar på tal svarade " ska du ha en whiskey då?" Jag dricker ju inte direkt whiskey, men sen när han sa att mamma hade vin så svarade jag ja! Haha.  Får väl bjuda henne på ett glas senare. Så jag tog vinglaset och gick ut på altanen igen. Var ju så härligt väder så man kan sitta ute nu! Nu är det sommar på riktigt! Satt där och drack vin, åt chocklad, måla naglar och läste bok. Livsnjutarn var det va? ;) Haha. Kändes grymt bra.
Nu sitter jag här, men ska nog gå och ta en dusch snart och lägga mig i sängen. Ska upp och jobba imorn klockan sju!

Imorn får jag lön även, klirr klirr!!


några dagars gammal bild.

bust a move

Alltså seriöst, en vecka sen jag blogga? Men hör på det är, jag har inte suttit vid datorn sen i lördags tror jag. Inte för att jag inte har kunnat utan för att jag inte har känt för't. :) Känns lite bra där faktiskt. Men nu kände jag att det var på tiden. Men jag orkar och vet inte vad jag ska skriva. Jobbar och sliter. Den här/ är veckan har det varit hur nice väder som helst. Imorn är jag ledig så det blir det att steka kan jag ju lova! Bara ligga och pressa och läsa bok. Ser fram emot att få vara ledig imorn eftersom jag jobbar sex dagar den här veckan.
Vill vi veta en sak? Jag är så jävla sugen på godis. Men har inte ätit nå godis sen i söndags men imorn får jag äta om jag vill har jag bestämt. Haha, dagens i-landsproblem hej! Snart får man lön också från det ena till det andra. Nästa vecka jobbar jag bara onsdag och torsdag så jag skulle tro att det blir en tripp till IKEA då. Kan lika gärna åka själv om det är så för dit ska jag bara, kanske Cecilia är på? :)

Nu ska jag chilla vidare. Sa jag att jag är ledig imorn? ;)

mot sängen

efter två avsnitt av gossip girl så ska jag hoppa över till sängen. Jobb imorn, men börjar inte förens tre så jag kan sova ett bra tag :) Har ni tänkt på hur beroende man kan bli av just en person? Helt underbart. Jag är så beroende av Niklas och det känns grymt! :) "Finns ingen som är bättre än du, grymt att jag har dig!" Ganska söt pojkvän jag har gått och skaffat mig <3

RSS 2.0