090729

Hallå där! Kände att jag läre uppdatera även fast jag inte orkar. Men iaf, var ju på kryssning i måndags. Och, herregud va mysigt och kul vi hade det! Jag har verkligen toppen vänner! :) Igår mådde man som man mådde, skit rent ut sagt. Men skit i det, huvudsaken att man har kul, eller hur?

Imorn fyller min älskling år! Jag längtar som en tok tills imorn, haha! Lite synd bara att jag ska jobba delad tur, vilket menas 7 - 9,30 och sen 15-20.00. Lite surt, jag som tänkte byta så att jag bara jobba dag, men det fattades som vanligt folk. Men jag får ju pengar så jag ska väl ändå inte klaga, kanske bara lite ;)
Nu ska jag kolla på lite Gossip Girl för det var längesen. Sen ska jag sova. Så jag säger godnatt nu!


Imorn blir du lika gammal som mig pysen : ) <3

lägg dig kvinna!

Det borde jag göra nu! Vafan gör jag vaken är ju den stora frågan! Om sju timmar sitter jag hos Malin och har groggfrukost! Jisses! Men imorn smäller det, då ska vi brudar göra Birka osäkert! VARNING! Kommer bli helgrymt :)

Puss och godnatt!

be somebody

Grym låt! (spotifylänk) sitter vid mamma och pappas dator just nu. Ska försöka att slita mig härifrån och ta reda på diskberget. Men jag känner inte för det precis, men det går ju fort.. Annars då, så har vi saker överallt i vårt tvrum! Mamma är i farten och målar och har sig. Skåp försvinner och en massa annat som man spar på sig, onödiga grejor. Blir säkert bra när det är klart. Brukar bli så när hon sätter den sidan till.

Var ju på stan idag och skulle leta något till Agnes, gick halvbra. kom hem med ett par nya skor och en påse från systemet. Så kan det gå! : ) Bild på skorna kommer nog senare! Nä, nu ska jag försöka att slita mig så jag får det gjort!

PUSS!
RSS 2.0