Update!

Hej!
Nu har det varit lite tomt på uppdatering ett tag. Har varit hem i helgen som var igen. Full fart hela helgen! Jäklar så kul vi hade det! På fredagen kom Malin och Agnes och hämtade mig vid bussen. Sen var vi och köpte glass och åkte hem till oss. Pratade och solade lite. Var så himla härligt väder hela helgen! Efter ett tag så kom Cecilia och hämtade mig och Agnes. Drog till stan och kikade lite, var på systemet och fixade lite. Sen hem igen. På kvällen kom Julia, Malin, Cecilia, Håkan, Alice och Albin. Så var det vinkväll på altanen med musik. Många flaskor blev tom kan jag säga. Haha! Kändes på lördagen när man vaknade kan man ju erkänna. På lördagen kom mina svärföräldrar, morfar och Nina och Malin och hade lite kalas för lilla mig. Vid tre cyklade vi vidare till Malin där förfesten höll hus. Åt grillat och drack gott. Jag, Agnes, Malin, Cecilia och Erik. Hade det himla trevligt, sen vidare till Mohed där en massa band spelade. Träffade trevligt folk, dansade och tokade oss. :)
Söndagen var det bara chill kan vi säga. Solade, vilade, åt och umgicks med familjen. Sen åkte jag hem på kvällen till min käraste. Så himla kul helg. Jag älskar mina vänner kan jag bara säga. Absolut ingen slår dom! Saknar dom för mycket här i Uppsala ♥
några mobilbilder från helgen : )

on the road again!

Hej!
Sitter på bussen nu och är på väg hem till Enånger! Har längtat hela veckan :) bytte lite turer på jobbet så jag blev ledig hela helgen. Skulle ha jobbat idag. Så himla skönt att kunna åka hem tidigt så har man hela fredagen på att göra saker också! Den här helgen kommer bli grym har jag en känsla av. Idag ska vi in till stan och gå lite på stan och ha picknick i nån park. Sen blir det vinkväll hemma hos oss med underbara brudar. Imorn kommer morfar och nina och firar mig lite, fyller ju år på söndag. Sen blir det till att åka till Malin för att grilla och dricka gott innan det bär av mot Mohed för att festa till det lite! Dansa till rockbilly musik. Kommer nog bli awesome! Åh, nu vill jag bara att jag ska komma fram. Försöker sova för att tiden ska gå lite fortare, men lyckas inte! Är väl för lycklig antar jag ;)
Det fantastiska vädret gör en så glad också. Var hela 17 grader när jag klev upp strax efter åtta! Underbart! :)

Smile!

HEJ!

Det var ett tag sen. Har haft fullt upp! Var hem i helgen till min fina familj. Åh va jag njuter när jag är hemma! Träffade min fina vän Cecilia som det var så längesen jag träffa! Jag, Agnes, Cecilia och Linnéa var på Trönörocken och hade det trevligt! Sen på söndagen sov jag och Agnes ut länge och hade det chill resten av dagen.

Nu har jag bokat hemresa igen. Åker hem på fredag igen! Can't wait! :) Då ska jag äntligen få träffa Malin som det också var evigheter sen vi träffas! Längtar!
Men nu ska jag göra mig klar för ett kvällspass. Här i Uppsala känns det som sommar och jag älskar det. Igår satt jag ute i bara klänning och höll på att svettas ihjäl. Luktar verkligen sommar ute också. Gilla! :)

PUSS!


weheartit.
RSS 2.0