Bilder från ikväll :)

Nu sitter jag här ensam i vår lägenhet. Tjejerna har dragit hem till sig och Niklas är hos en kompis. Vart så tyst när det bara jag är här :p Haha! Kommer lite bilder när Karin färgade håret brunt! :) Hon vart så fin sötnosen!


Mikaela :)


Karin :)


Snygging ;)


Kolla va fin hon blev! :)
Nu måste jag göra något åt mitt hår också!!


Såhär mysigt har jag :) Och ännu mysigare blev det nyss, min lilla plutt kom hem nu! :)

Tack för ikväll tjejer!
GODNATT!

091130

Hallå där :)
Har suttit och jäklas med internet nu ett tag. Men med ett par sms till min älskling så han fick säga vad jag, den otekniska flickvännen, skulle göra för att det skulle funka. Han har köpt ett trådlöst internet som inte funkar riktigt som det ska. Iaf så har jag jobbat idag. Hoppa av sen här i Hudik och gick och handla lite välbehövligt. Tog en dusch och sen brottades med internet som sagt, men nu funkar det fint!

Men nu snart ska jag gå ner till busstationen för att möta Karin och Mikaela! Åh det ska bli så kul att vara med dom! Var alldeles för längesen! Ska gå och köpa hårfärg innan vi går hem hit. :) Får se om jag ska bli åt det mörkröda hållet eller om jag ska bli lite mörkare.. Hm! Den som lever får se!

Hörs nå mer ikväll :)

Brist på bilder! hjälp!

Första advent

Helt sjukt att det är första advent tycker jag. Jag menar, vart fan är snön? Det ska faktiskt ligga snö på backen nu tycker jag. Iaf så hade jag och Sofia grymt kul igår när vi var ut. Började hemma hos henne då vi fixa till oss lite. Sen gick vi till mig och drack lite cider och chillade innan vi gick ut. Hade skitkul! :)

Idag har jag varit med sis ett tag. Var julskyltning idag här i Hudiksvall. Så vi var ner på stan och kollade läget. Affärerna hade ju också öppet så jag fick med mig en tröja från gina. En röd! Verkligen inte min stil tänkte jag först. Men den var så fin på :) Sen gick vi och kollade på Julia när hon skulle sjunga. Hon var awesome! Sjukt bra och såklart skulle jag fälla några glädjetårar. ;) Sen skulle Agnes på dans vid fyra. Då gick jag på Åhléns och köpte gardiner och två handdukar. Mamma och pappa var inne i stan också så dom kom hit en sväng. Så nu har vi gardiner uppe och äntligen en lampa i sovrumet! Så nu ska jag sätta upp en hylla och plocka ihop lite. Niklas är i Stockholm för att han skulle spela match där idag. Men han kommer väl hem nån gång hoppas jag. Typ vid nio eller tio kanske. När jag har städat lite så ska jag slänga mig på soffan och bara dega. Som jag skulle göra hela dagen idag egentligen. Men så blev det ju inte. Var väl tur det egentligen, så jag fick nåt gjort. :)

Hörs sen kanske!
RSS 2.0