Are we human, or are we dancer?

Sådär ja, nu har jag lite ny design. Inte så märkvärdigt, men jag blev nöjd. :) Sitter och lyssnar på lite bra musik och ska fixa med lite framkallade bilder. Fick ju två stora fotoalbum så jag har att göra. Men det är så kul, man ser alla bilder som man har tagit. Man ser utveckling, man får sommarkänslor osv. 

Bjuder på min nuvarande favoritlåt,The Killers - Human 


Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital,
My hands are cold.
And I'm on my knees,
Looking for the answer.
Are we human?
Or are we dancer?

The Killers

Här sitter jag och lyssnar på the killers. Laddade hem medans jag tog en dusch efter jobbet. Så nu har jag hört dom också. Kände igen en låt med dom, human! Jag vet inte vart jag har hört den, säkert på oth eller nåt. Men den låten är riktigt bra! Ska snart hämta Agnes som kommer med bussen, hon har varit i njutånger. Imorn är jag ledig! Fan va skönt.
Nyårsdagen jobbar jag, kväll så det är inte så farligt :) Har fått lite dagar nu i januari som jag ska jobba. Pengar, pengar!
Det sitter fint i plånboken. Tror jag ska fixa lite med designen ikväll. Börjar att tröttna lite, nå förslag? :)

Måndag


Jag är så jäkla generös på bilder på mig själv;) Man kan säga ego också men det ordet har jag inte hört förr ;)
Iaf så var jag, Agnes och Malin till Stockholm igår! Vi åkte dit i lördagskväll. Gick hur bra som helst. Det ända vi haka upp oss på på vägen dit var Berit (GPS;en) som ville att vi skulle köra mot en enkelriktad väg. Sen skärpte hon till sig så vi kom fram. När vi kom fram så gick vi till våran faster och kusinerna. Vi möttes av ÅTTA chihuahuor och en nakenhund!
Den ni! Stackars Malin som är allegrisk mot hundar men det gick bra sa hon. Men dom var jäkligt söta. Men lite väl, dock var det ett par som dom kände som hade tre chihuahuor med sig. Men ändå!
På söndag, efter 4 timmars sömn var det att masa sig upp för vi skulle ju gå på stan! Stora staden. Tog bussen till "centrum" och gick på stan i flera timmar. Hittade inte så mycket, eller ja, det gjorde jag väl men jag köpte inte så mycket.
Ett vanligt vitt linne, jeans tights från Gina. Sen en jättefin kort kofta från HM. Käkade skitgod lunch, fläskfilé och ungs potatis och middagen var inte så dum heller, grilltallrik, tre sorters kött, pommes, tzatsiki, salsa och grönsaker. MUMS!
Sen kom vi hem nöjda till farmors lägenhet och jag tog ett bad. Sen prata vi en massa och efter det så vilade jag och Malin som skulle köra hem. Alltså, på både dit och hemresan! Jag tror jag aldrig har sjungit så mycket på ett bra tag. Haha, allsång i högsta hugg! Fan va kul vi hade :) Måste göras om!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, smsar lite och bara chillar. John Fogerty och John Mayer för tillfället. Haha.
Dagen innan julafton så bakade jag och agnes knäck och lyssnade på John Fogerty så det sitter i ett tag till.
När vi var på semester typ -98, 99? kanske på Öland så var det Fogerty som gällde. Då var jag typ nio, tio år och blev kär i en kille som hette Jonatan. Var ju helt till mig när han skickade ett kvitto där han hade skrivit "godnatt amanda" på baksidan. Haha, skrattar lite åt mig själv. Han är nämd i min dagbok läste jag för nån vecka sen. Vilka tider...

"Bad bad boy
bad bad boy
you're drivin' me crazy
bad bad boy
shame on you
shame on you

Where you been all night
messin' with your friends
you act so mean
and you talk so funny
there you go again"
Bad Bad Boy - John Fogerty

"Frist time I saw you
Ooh, you took my breaht away
I might not get to heaven
but I walked with the angels that day.."

Joy of my life - John Fogerty
RSS 2.0