that's was just a dream..

Hallå vänner! Nu sitter jag nyduschad och ensam i soffan. Vore ett bra läge att fortsätta pluggandet till provet imorgon. Ska försöka sparka mig i rumpan och se till att plugga nu ett tag. Sen tänker jag belöna mig med ett avsnitt av ghost whispere. Låter som en fin plan, nu ska vi se om jag håller den!

Italiens buffé!

Måste bara visa bilder på maten som vi åt igår! Italiens buffé, alltså herregud va gott det var! Riktigt mätt blev vi alla tre. Vi hämta mat tre (!) gånger. Haha! Men så himla gott!Finns bara ett ord, M U M S !

"Hur många lingon finns det i världen?"

Hallå onsdag!
Fick lite sovmorgon idag. Sen träffades vi på skolan för att plugga. Gick igenom 48 tidningar sammanlagt för att leta några artiklar om invandare/flyktningar. Sen var det dags att plugga till provet som vi har imorn. Tror alla känner sig lite vilsen om vad vi ska kunna egentligen imorn. Men det löser sig! Gav upp sen där vid två så nu är jag hemma och ska ta itu med disken innan jag ska plugga. Ska bara kika några bloggar först :p Haha!

Igår så var jag och Agnes på bio. Vi såg "Hur många lingon finns det i världen?". Den var så bra! En film jag tycker alla ska se. Jag känner mig stolt som bor i Hudiksvall! Jag är stolt över Glada Hudik teatern! Som dom sa i filmen, "alla har talang!". Så se den! :)

RSS 2.0