cha cha bloggen!

Sitter och chillar vi bara, Mändie jobbar.
Och lämnar man bloggen på bara sådär, får man faktiskt räkna med ett inlägg också.
Hoppas hon har det mysigt på jobbet och att hon hjälper många gubbar på toaletten!
Nu ska vi lira cs, puss&HEJz

/agnes & jullan!

Right now..

Just nu sitter jag inlindad i filten och bara sitter i soffan. Inte en enda lampa har jag tänd heller. Spar på elen.. Nä, inte direkt då. Har bara inte kommit mig för att resa på mig. Tur att det är just ute än iaf :) Magen börjar på att kurra också. Så man kanske skulle ta sig i kragen och göra ordning lite middag. Tända lite ljus och komma igång lite. Men idag hände något som jag läre dela med mig av. Jag klev upp halv elva. Det är verkligen inte likt mig för fem öre :) Men det var någon i mitt bakhuvud som sa åt mig, nu är det du som tar och kliver upp din lata jävel! Den rösten kom efter att jag hade tänkt att jag kunde sova ett tag till. Men så vart det inte. Så när klockan var tolv så var jag på väg ner på stan för att köpa en bok till pappsen. Gick såklart in på HM och kunde inte stå emot dessa två juveller:149 kronor/ styck!

Jag trodde det inte var sant när jag hitta en jeansjacka för ynka 149. Är en kort modell och är ju olagligt snygg!
Perfekt eftersom min gamla är så mycket för liten. Spring in på HM vettja :))

Lite shopping.

Har nästan nyss kommit hem. Hoppat i mjukisbyxorna, alltså ärligt talat så är det bland dom bästa byxor som har uppfunnits. Haha, lite överdrivet kanske. Men hur skönt är det då när man har haft på sig ett par jeans och bara drar på sig mjukisarna. Iaf, lunchade med sis. Blev en kycklingsallad för min del. Agnes tog en tacotallrik. Sen gick vi på stan en sväng. Var ute efter ett par lackleggings. Känns som jag är sist i världen som inte äger ett par. Dock luktar dom förjävligt. Haha, men det är en annan femma :P Sen vart det en kjol som jag har kollat på länge men inte blivit av att jag har köpt. Men idag slog jag till!


Ni kan ju blunda för mina extremt vita ben x) Ynka 75 kronor från Hollywood :)


finally! lackleggings finns nu i min garderob!


Sen är ju jag ett riktigt reklamfreak. Tror allt ska vara så himla bra! Så nu är det upp till bevis för denna tub. Men jag tror att den ska vara bra :)

Nu ska jag ta och testa tuben, sen blir det disk, sen blir det soffan ett tag, sen är det dags att göra sig iordning för kvällen. Justja, man bör äta också, äh det klämmer vi in nånstans!

Hörs!
RSS 2.0