Lördagsnöjen.

Igår jobbade jag förmiddag, sprang fram och tillbaka hela dagen så jag var så trött när jag kom hem. La mig i soffan nästan direkt och trodde att jag skulle somna ett tag. Men icke. Höll mig vaken till halv två på natten. Men det var bra, eftersom jag ska jobba inatt. Jag brukar försöka vara vaken så länge jag kan så jag kan sova ett tag.
Idag vaknade jag lite efter tolv, låg kvar i sängen till närmare ett. Sen dess har jag städat och donat. Handlat och nu håller jag på att tvätta lite innan jag ska hoppa på cykeln mot jobbet. Lite hurtig kanske man är ändå som Johanna sa. Haha!
Jag blev klar med örngottet till Johanna i torsdag. Men hjärnan hann inte med att ta en bild på det när det var klart. Typiskt! Jag hade tänkt att lägga upp en bild på resultatet här. Aja, nu är jag igång med Egerfors örngott. Är lite lurigt att båda heter Johanna. Men det örngottet ska se precis likadant ut, så den här gången ska jag försöka komma ihåg att fota det när det är klart. :)
 
Nu ska jag ta och uppdatera mig vad som har hänt i cybervärlden innan det är dags för tvättstugan igen.
Over and out.
 
 
 

onsdag 16/10

God morgon!
Jag har sovit som en prinsessa inatt. Vaknade till och kollade på klockan, halv tio. Tänkte först att jag skulle lägga mig ett tag till men jag masade mig upp och kokade kaffe och fixa frukost. Frukost i soffan under filten. Så himla skönt. Idag är jag ledig hela dagen och det känns så skönt. Har jobbat väldigt mycket nu så guld värt med lite ledighet nu.
Nu ska jag knäppa på en film och virka klart örngottet till Johanna! :)
 
 
 
 
 
 

if tonight is my last

Härliga lediga fredag! Åh! Klev upp tjugo över tio. Sovmorgon! Gjorde mig klar och drog och träffade Niklas för en fika. Satt och prata ett tag om allt möjligt. Trevligt! :)
Sen trampade jag upp till sjukhuset och fick en tid för att kolla upp foten igen. Tisdag, då är det dags. Skönt att jag slapp vänta flera veckor. Trodde inte att jag skulle få en tid så snabbt så det var bra!
Efter det så cyklade jag till Rusta för att köpa garn till Johannas örngott som jag virkar på just nu. Nu är jag hemma igen. Lyssnar på musik och bara njuter av att vara ledig. Lite ont i nacken så jag ska nog värma vetekudden och vila lite alternativ virka lite. Kommer bli det sistnämnda om jag känner mig helt rätt.
 
Kolla vad jag hittade i postfacket! ♥
 
 
Bästa mamma!
 
 
 
 
RSS 2.0