long time ago..

Hallå där! Nu har jag en del att ta igen här på bloggen ser jag. Men jag har varit upptagen med en massa. Som tex. att se coldplay live i helgen. Och vet ni vad? Det var så jäkla underbart! Jag satt och flina hela tiden! Nöjd tjej, tror Niklas var rätt så nöjd också. :) Sen när vi kom hem i söndags efter en helg i Stockholm så kom farmor och hennes syster. Så jag har varit social med dom och varvat det med jobb. Väntar jobb imorn också och sen ska jag till Niklas direkt efter jobbet. Men det kommer bilder på torsdag, det lovar jag! Nu ska jag ner och vara social och stryka min tvätthög medans.

Tänkte väl att jag behöva visa ett tecken på att jag lever! ;)
Hörs :)

candy rain

 
Nu sitter jag här med snart ett stelt ansikte.. Ansiktsmask is the shit. Ska snart hoppa i säng bara jag det har stelnat på sig lite och tvättat bort det. Taggad på att jobba imorn? Inte det minsta! Taggad för i helgen? Like hell! Åhh, jag vill att det ska bli helg nu, Coldplay here I come!

get down on my knees and pray

Idag på jobbet har jag känt mig hängig. Inte nice. Inte så jäkla nice att jobba med kärringar som man kan bli så jävla irriterad. Trodde allvarligt att jag skulle få nå fel och köra ner dom i toaletten! Men dom slapp det. När klockan var två smet jag ner och duscha och åkte hem. Somna i sängen ett bra tag och vakna och trodde att jag hade sovit över. Kändes som att jag hade sovit i över ett dygn. Så nu har jag bara en dag kvar att jobba, imorn. Sen hämtar jag upp Malin imorn så åker vi och handlar. För lite senare ska vi på grillfest hos Emma. :) Är riktigt taggad och det skulle bli rätt så fint väder, får hoppas på att det stämmer! Känns som att jag slipper förkyldningen även, skönt :)

Jag saknar min fina pojkvän!

alltså, det är sjukt vilken snygg pojkvän jag har! hihi :)
RSS 2.0