när du skriker ut mitt namn, jag kommer, jag tar mig över sjö och land..

Idag har det varit tråkväder. Mulet och regn. En sån där dag som man ligger i soffan och kikar på film och bara latar sig. Det har jag gjort. Var så trött efter att pappa hämtade mig i stan och åkte runt på sina stopp så jag tänkte ta en liten powernap men det blev inget av med det. Men nu snart kommer nog mammsen hem. Kanske ska ta och laga mat idag så hon slipper det idag. Har blivit lite bortskämd med det. Jag gillar ju att laga mat. Kommer allvarligt inte ihåg när jag lagade mat senast.
Foten känns bättre och bättre, vilket är bra eftersom vi drar imorn till Leksand! Måste packa ikväll. :)
 
 

Små citroner gula

Såg den här filmen precis. Den var faktiskt sevärd. Kan väl erkänna att jag har sett bättre. Men om man vill slö-titta på en charmig film kan jag rekommendera denna. Nu ska jag göra en varsin macka till mig och Agnes. Hörs! :)
 

Onsdag 17/7

Väcktes av pappa med frukost på sängen andra dagen på rad. Synd att klaga! Klev upp och satt ute och kollade på när han och Mikael bytte nåt på bilen. Sen har jag duschat och tagit på mig ett ansikte. Det är ju lite kul att sminka sig när man mest har gått runt osminkad i några dagar. Man ser ju levande ut nu iaf. Agnes kommer sen efter tre och hämtar upp mig så åker vi in till stan för lite miljöombyte och kvalitestid. Skönt! Kul att se något annat än altanen och gräsmattan ;) Men jobbigt att vänta. Så nu ska jag kika på en film och måla naglarna så jag får tiden att gå. :)
 
 
RSS 2.0