she moves in her own way

Lite klen uppdatering på några dagar. Har ju jobbat natt och sovit halva dagarna och inte gjort så mycket.  Nu är jag äntligen hemma och ligger i Niklas knä :) Mysigt! Kollar lite på American Idol på tvn. Gud vilka idioter det finns som tror att dom kan sjunga. Börjar bli lite hungrig så ska väl rycka tag i Niklas som ligger under täcket här i soffan och är lite seg ;) Nån var ut igår och hade roligt. Jag är mest avundsjuk om sanningen ska fram:P Blir nog nå flötmat idag, pizza eller nåt.

Inatt får jag sova när alla andra sover! Nice!

Puss :)

Alltså, please!

Please! Gör något åt mina grannars KASSA musiksmak. Försöker spela så högt som möjligt på datorn. Men det låter som en gammal kärring när det ekar ur dom dåliga högtalarna ;) Nu ska jag börja med maten! Niklas är hemma snart! Jag är sugen på nåt sött, gott, onyttigt. Like candy...

you are so naive.

Hallå! Alltså ni ska bara veta att hur trött jag var i imorse. Höll på att somna flera gånger på bussen hem. Fyfan! Kom hem före åtta och åt frukost och insåg att jag hade varit vaken i 22 timmar. Härligt! Eller inte då. Men sen sov jag till två. Fan va skönt det var! Så nu sitter jag här och slappar lite och slösurfar. Har diskat och dammsugit så nu har jag gjort dagens "måsten". Eller ja, ska väl göra ihop nån slags mat också. Men det är ju bara roligt :) Tycker att det är skitkul att laga mat och testa nya saker. Sen är det ju alltid ett plus om man lyckas. :)

Vad ska ni göra idag eller vad gör ni idag? :)

By the way! Listen to this!

RSS 2.0