my baby's got to pay the rent.

Har jobbat hela helgen och vakade av imorse. Var så jäkla trött när klockan ringde vid kvart över ett så jag låg och snoozade till efter två nån gång. Behövde nog sova ut lite efter tre nätter. Satt ute på balkongen en stund i solen innan jag cyklade till Gränby för att fixa present till brudparet som gifter sig på lördag. Åh det ska bli så kul! Och det ska bli kul att fira midsommar med några tjejer från jobbet. Känns ju lite konstigt att man inte ska åka hem som jag brukar göra. Förfest på altanen, spela brännboll, "Lantzlaget" mot resten, ha fest hos grannen och vara vaken halva natten. Men det ska bli kul att vara kvar här också som sagt. Tror det kommer bli jättekul! :)
Men nu ska jag byta ut fotöljen mot soffan och luta mig tillbaka och bara njuta av att jag är ledig inatt. Känns konstigt att vara hemma den här tiden när man har varit på jobbet nu fyra dagar i sträck. Men, det klirrar förhoppningsvis fint sen när lönen kommer, så jag ska inte vara bitter. Ska kika på film nu och fortsätta dricka min öl. Jag är nog en riktig livsnjutare jag!

when she's away, lost out at sea, I could be the breeze that fills her sail.

Vilken kväll på jobbet! Full fart från klockan två till nio. Kan säga att mina små fötter var så trötta när jag gick hem.
Var en ny sjuksköterska som gick inskolning och gud så duktig hon var! Så himla trevlig! Småpratade lite efter jobbet på väg hem innan vi sa hejdå. Såna människor gillar jag! När man märker redan när man tar i hand och hälsar på varandra och känner, henne kommer jag att gilla!
Det var så skönt ute när jag gick hem och fint framför allt! Småregnade men det gjorde mig inget. Jag gick bara och kände hur nöjd jag är med livet just nu. Köpt min första lägenhet, trivs i fina Uppsala, är omringad av fina människor och har en helt fantastisk familj och vänner. ♥
 
Nästan så att jag tänkte gå en sväng med kameran när jag kom hem. Men mina fötter behövde vila. Men kolla så fint det var ikväll!
 

say anything

Hade lite svårt att kliva upp idag. Sov lika skönt idag. Men lite efter två klev jag upp. Och jag fick vädret jag ville ha. Regn och mulet. Idag kände jag för att vara inomhus och bara ha det mysigt. Kika på film och kanske baka bröd. En sån där dag då man kryper ihop i soffan och inga måsten. Härligt! Nu letar jag efter bra filmer att kika på. Ska hoppa in i duschen och vakna till lite till. Bjuder på en låt som går om och om igen hos mig.
 
 
RSS 2.0